Hotel Bernardin Portorož

Oglejte si galerijo

Hotel Bernardin Portorož

Elegantni Grand Hotel Bernardin se nahaja tik ob morju, med zgodovinskima mestoma Portorož in Piran. Ponuja spa in wellness center, ki se ponaša s panoramskim razgledom na Jadran ter notranjim bazenom z ogrevano morsko vodo. Savne in različne masaže si lahko privoščite z doplačilom. Hotel vabi na razkošno zasebno plažo z barom. Brezplačen WiFi je dostopen na vseh površinah.

Vse sobe so klimatizirane in nudijo predel za sedenje, TV z ravnim zaslonom, mini bar, sef ter zasebni balkon s pogledom na Jadransko morje. Lastna kopalnica vključujejo kad, sušilec za lase in brezplačen toaletni pribor.

Hotel ima dve gurmanski restavraciji, ki zagotavljata inovativno kulinarično popotovanje po Sloveniji in Sredozemlju. Hotelski kompleks združuje več kavarn, piano bar, prostorno teraso in največji kongresni center v Sloveniji.

Središče Portoroža je oddaljeno 1,5 km, Piran pa je 2 km stran. Do Letališča Pula je 90 km. Letališče Trst je oddaljeno 80 km, ljubljansko letališče pa je 140 km stran. Na zasebnem hotelskem parkirišču lahko parkirate brezplačno.


Lokacija

Mnenja

8,6 Sijajno Na podlagi 1.034 ocen
Osebje
Čistoča
Udobje
Storitve
Lokacija